SkyTrack Online GPS Tracking

Vort eget udviklede SkyTrack system, giver vore kunder mulighed for, at udnytte deres GPS tracking fuldt ud. Fra den mindre private kunde, der vil overvåge sin båd, til de større virksomheder i transportbranchen, eksempelvis container shipping, lastbiler, udlejning og taxi-kørsel.

SkyTrack er et interaktivt system udviklet til netop de kunder som vil have adgang til al information, døgnet rundt. Et nemt og simpelt system, hvor kunden styrer sine egne enheder via Internettet. I nødsituationer, arbejdes der sammen med Eurotrackers 24-timers kontrolcentral.

SkyTrack kan tilpasses til alle vores modeller, som igen kan tilpasses den enkelte kundes behov. Et kvalitetssystem, hvor kunden har alle muligheder for at overvåge fartoverskridelse, brug af firmabil, kilometerregnskab, navigering og mere. Hos Eurotracker er det kun kunden der sætter grænsen for mulighederne i SkyTrack.

SkyTrack systemet er øjestenen og kernen i Eurotrackers produkter. Systemet er udviklet specielt til Eurotrackers modeller for fuld udnyttelse af GPS tracking.

SkyTrack kører på nogle meget store servere der opsamler alt information om GPS trackingen. Systemet er bygget på LIVE tracking. Dvs. at du følger enhederne/køretøjerne/fragten direkte på skærmen.

Som kunde har du dit eget kundelogin, hvor du derefter kan se alle dine enheder registreret på systemet. Du vil kunne følge dine enheder i selvsamme øjeblik og samtidigt kunne indtaste forskellige datoer for at indhente alle oplysninger om dine enheder.

Der er 3 SkyTrack abonnementer:

 1. SkyTrack Web
  Et abonnement med eget login via PC, Mobil eller PDA eller IPad.
  Alle alm. abonnement muligheder er til rådighed 24 timer i døgnet, lige meget hvor du er i verden.
  Automatisk kørebog, GeoFence, osv. E-mail alarmer samt mulighed for SMS alarmer direkte til mobil.
  Dette er vores billigste abonnement med 5 mb fri trafik (normal dagligt kørsel).
  69,- kr. pr. måned
 2. SkyTrack Kontrol
  Samme abonnements type som SkyTrack Web, men med direkte tyverialarm til en af Rigspolitiets godkendt kontrolcentral.
  Dette er et Abonnement som følge af krav fra forsikring til sikring af et køretøj.
  Du vil stadig have alle muligheder og funktioner som Web, men med tyveri alarm direkte til en kontrolcentral for en hurtig og sikker behandling af din alarm.
  Danmarks billigste forsikringsabonnement.
  89,- kr. pr. måned
 3. SkyTrack Pro
  Samme abonnement som SkyTrack Web, men for større trafik som følge af f.eks. logistik, taxikørsel, snerydning, saltning og andre transport sektorer med trafik større end 5 MB pr. data om måneden.
  Dette abonnement kan yderligere tilføje alarmer til kontrolcentral for en sikker overvågning af firmaets værdier.
  99,- kr. pr. måned

Alle priser er inkl. moms.

Herunder nogle enkelte eksempler på brug af SkyTrack:

Dette er kun et lille udsnit på hvad SkyTrack systemet tilbyder den professionelle vognmand, chauffør, fragtfirma osv.

Kontakt venligst vores afdeling for en test af systemet og hør også om mulighederne netop for dit firma.