Kontakt

Eurotracker er en af Danmarks førende virksomheder indenfor satellit-tracking. Vi har specialiseret os i GPS tracking, og kan tilbyde den bedste pris, vejledning og service af disse modeller og systemer. Vi forhandler og servicerer alle, fra private kunder til større virksomheder, der ønsker et bredt udvalg af funktioner via vort system og enheder.

Med mere end 10 års erfaring i sikkerheds branchen, kan vi tilbyde vores kunder den største ekspertise.

Salgsafdeling

Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig i valget af den rette tracker-løsning til dig eller din virksomhed. Vores sælgere kender vores produkter 100% og kan derfor vejlede dig til det rigtige køb. Vores hovedsælgere kan også besøge din virksomhed for større løsninger og demonstrere hvorfor du i sikring eller overvågning af dine ejendele ikke skal spare dig selv for god kvalitet.

Skriv eller ring til vores salgsafdeling på +45 70 256 356, som har åbent alle hverdage 9-16 - eller skriv en mail for et møde på salg@eurotracker.dk

Support

Eurotracker garanterer for vores produkter med udvidet garanti, men hvis du skulle have problemer med din opsætning eller brug for et forslag til montering eller andet, står vores support til rådighed.

Du kan kontakte vores support døgnet rundt på support@eurotracker.dk eller på telefon +45 70 256 356 alle hverdage kl. 9-16.

Kontakt

Eurotracker ApS
Torvet 15
4600 Køge

Tlf.: +45 70 256 356
e-mail: mail@eurotracker.dk

CVR: 30 54 01 82