Henvist af forsikringen


Tillykke med dit nye køretøj!

Hos Eurotracker er vi glade for at kunne hjælpe dig med Danmarks billigste og bedste forsikrings pakkeløsning. Eurotracker tilbyder lige nu vores flagsskibsmodel ET-4000 til kampagnepris.

Med ET-4000 pakken, modtager du følgende:

Hele processen er simpel, og vi har gjort det let for dig at være Eurotracker kunde. Efter din bestilling via bestillings formular, vil du modtage en mail med bekræftelse på din bestilling. Du vil herefter snarest blive kontaktet af vores montør, der sammen med dig aftaler tid og sted, der passser ind i dit skema.

Monteringen tager ca. 20 - 30 minutter, og afsluttes med at montøren i samarbejde med Eurotracker’s kontrolcentral foretager en endelig signal test, så alle ved at systemet fungerer fejlfrit.

Efter montering udleveres udfyldt og underskrevet installationsskema af montøren. Dette er din garanti for en GPS-sporing installation til forsikringsselskabet. Policen vil herefter blive fremsendt af forsikringen.

SkyTrack

Du vil efter installation samtidigt modtage dit login, hvori du efter 24 timer kan følge dit køretøj live på din PC eller SmartPhone.

SkyTrack er vort egen udviklede software, som giver dig adgang til at overvåge dit køretøj 24 timer i døgnet via Internettet. Du kan se historik for køretøjet, hvor det har kørt - og du kan opsætte alarmer ved f.eks. hastighedsoverskridelse. Vi opdaterer hele tiden SkyTrack systemet med bedre og flere funktioner, så du altid har det nyeste og bedste indenfor GPS-sporing.

DKK 2.672,00

Prisen er ekskl. moms, inkl. 6 mdr. SkyTrack Kontrol abonnement og montering

Se Eurotrackers produkter og priser

Kontakt Eurotracker